יום שני, 14 בפברואר 2011

עדשים ותרד

בד"כ אני מכינה עדשים ( כמעט תמיד שחורות )  באותה צורה.
אין לי בעיה לאכול משהוא שאני אוהבת שוב ושוב ללא גיוון. אם זה טעים, אז למה לא ?!

נתקעתי עם קצת תרד ( בייבי ) אז החלטתי להוסיף אותו לבצל המטוגן.
יצא נחמד. ועם אורז- ארוחה מלאה.

עדשים עם תרד

חצי כוס עדשים שחורות
בצל
שן שום
חצי שקית עלי תרד
מלח
פלפל

לבשל עדשים במים  בערך 20 דקות, לסנן
לטגן בצל בשמן עד שמתחיל להזהיב, להוסיף שן שום קצוצה
אחרי דקה להוסיף תרד קצוץ
לתבל, לבשל עד שהנוזלים מתאדים.
להוסיף את העדשים המסוננות ולבשל עוד 2-3 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה