יום שני, 22 באוגוסט 2011

קציצות ירק

לא הייתי צריכה להתלהב כל כך מהתרד שעשה רושם של baby spinach .
קודם כל זה עלה לי בעוד 10 דקות תמימות בקופה בסופרמרקט, כי הקופאית החדשה לא הסתדרה משום מה עם איך להקליד את זה.
אחרי שעוד קופאית מנומנמת נחלצה לעזרתה, היא החליטה שיש טעות, ולא יכול להיות שהמחיר הנקוב הוא אכן המחיר.
פניה לקופאית הראשית הביהרה את המצב, וסוף סוף אחרי 10 דקות ותור משתרך של אנשים עצבנים, אפשר היה להקליד את הקוד של המוצר.

התרד אמנם נראה כמו תרד, אבל בריח ובטעם היה דומה יותר לרוקט ( עם קצת מרירות )
לא נתתי לפרט הקטן הזה להניע אותי, בכל זאת עמדתי בשביל התרד הרבה זמן בקופה...
הכנתי קציצות.
דוקא יצאו לא רע, ואין כל כך זכר למרירות של העלים :)


קציצות ירק

קופסא או שקית של תרד
חצי צרור פטרוזליה
תפוח אדמה גדול
בצל קטן
 3 ביצים
מלח
פלפל

לקצוץ קטן את הבצל, את התרד והפטרוזליה.
לגרד תפ"א על פומפיה עבה.
להוסיף ביצים, מלח, פלפל.

לחמם שמן במחבת, ולטגן.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה