יום ראשון, 28 באוגוסט 2011

מקרוני אנד צ'יז

לא ממש מקרוני אנד צ'יז, אבל בהחלט פסטה עם גבינה אפויה בתנור ממה שיש בבית

לכבוד זה שהחלטתי לשמור קצת על מה שנכנס לפה, החלטתי לבשל הרבה.....
המזל, שאני יכולה לבשל ככה שאני לא אוכל אפילו לטעום.. פושט להכניס גלוטן :)
אז אמנם הכנתי עם פסטה רגילה, אבל אפשר בהחלט להכין עם פסטה נטולת גלוטן.

מקרוני אנד צ'יז

לחמם תנור ל 180

חבילה פסטה ( לי זה ממש לא משנה איזה... )
2 ביצים
כוס חלב
150-200 גר גבינה בולגרית או פטה.
חצי קופסא קוטג'
שקית מוצרלה מגורדת
חצי כוס פרמז'ן מגורר
מלח, פלפל, טיפת אגוז מוסקט

לבשל פסטה עד שמוכנה ( אל דנטה )
לערבב את כל השאר, ולערבב עם  הפסטה
להעביר לתבנית משומנת עם חמאה
לאפות עם כיסוי אלומיניום , ואחרי 20-25 דקות להסיר ולהמשיך עד שמשחים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה