יום ראשון, 25 בספטמבר 2011

עוגיות שוקולד ממולאות בחמאת בוטנים

יש כאן אהבה גדולה לשילוב של שוקולד וחמאת בוטנים.
נסיעה לארה"ב כרוכה ביבוא עצמי של reese's peanut butter cups .. והרבה!

כשנתקלתי במתכון הזה, ידעתי שיש ילדה שתהיה מבסוטית ביותר כשאכין.
טיפה התעסקות, אבל שווה את החיוך..

עוגיות שוקולד ממולאות בחמאת בוטנים

לחמם תנור ל 160-180

כוס וחצי קמח
חצי כוס קקאו
חצי כפית סודה לשתיה
קורט מלח
חצי כוס סוכר
חצי כוס סוכר חום
113 גר חמאה רכה
כוס חמאת בוטנים חלקה
כפית וניל
ביצה
שלושת רבעי כוס אבקת סוכר

להקציף יחד חמאה, סוכרים. להוסיף וניל, ביצה ורבע כוס חמאת בוטנים
להוסיף את כל היבשים: קמח, סודה, מלח וקקאו

לערבב את שאר חמאת הבוטנים עם חצי כוס אבקת סוכר

לגלגל קצת בצק לכדור, לשטח אותו בכף היד, לשים במרכז גוש קטן של חמאת בוטנים, ולסגור בזהירות.
לגלגל לכדור ולטבול באבקת סוכר.
להניח על תבנית אפיה עם נייר או סילפאט.

לאפות בערך רבע שעה עד שהעוגיות מתחילות להתבקע קצת והן יציבות. לקרר

כמות: 40-42 עוגיות די גדולות





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה