יום שני, 23 בינואר 2012

לזניה גבינות

הילד רעב !
כנראה זה הגיל.
כמוית האוכל שלפעמים נכנסות לגוף הרזה הזה הן בלתי ניתנות להבנה.
הבעיה היא בארוחות ערב, שהוא לא רוצה כריך, לא מת על ביצים, ולא מתחשק לו פנקייקס או כל דבר אחר שאני מציעה לו.
נזכרתי בלזניה עם גבינות שילדים אוהבים, הזדמנות להשתמש בכל הגבינות שנשארו שנאסר עלי לאכול לתקופה :(
פשוט, מהיר ותהיה ארוחת ערב לתפארת ולשמחת הילד.

לזניה גבינות

לחמם תנור ל 180

עלי לזניה*
2 קוטג'
גבינת פרמז'ן ( בערך חצי כוס )
2 ביצים
קופסת עגבניות מרוסקות
מלח
פלפל
שום
בזיליקום ( לא חובה )
( אם במקרה יש עוד גבינות כמו פטה, גבינת עיזים... אפשר להוסיף לשכבת הגבינה )

לערבב ביצים עם קוטג', לתבל במלח, פלפל
לתבל את העגבניות המרוסקות עם מלח, פלפל, שום ואם רוצים בזיליקום

לשמן טיפה עם שמן זית תבנית ( שלי 27X17, אפשר גם קצת יותר גדולה )
לסדר עלי לזניה בתחתית. מעל- שכבה דקה של העגבניות, מעליה תערובת הגבינה. מעל לגבינה אפשר לפזר גבינות נוספות אם יש, ולפזר קצת מהפרמז'ן.
שוב שכבה של דפי לזניה וחוזר חלילה: עגבניות, גבינות, פרמז'ן.
שכבה אחרונה אחרי דפי הלזניה- עגבניות ופרמז'ן בלבד.
לכסות בנייר אלומיניום, להכניס לתנור לכחצי שעה, להסיר את הנייר אלומיניום ולאפות עוד רבע שעה בערך.

* כמובן שאפשר עם עלים נטולי גלוטן.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה