יום שלישי, 6 במרץ 2012

עוגיות שוקולד צ'יפס עם שיבולת שועל ותפוז

שם ארוך.....
עוגיות זריזות.

המון זמן לא הכנתי עוגיות.
לא יאומן אבל אין ביקוש.
באמצע השבוע כשהבנות לא בבית, איל "שוכח" לאכול עוגיות או עוגות... בעל הבית מעדיף פרוסת עוגה שנשארה מסופה"ש....
נעה לוקחת איתה בעיקר עוגות אם היא צריכה..
אז באמת שאין ביקוש.

נעה הגיעה הביתה עם "הכיתה" שלה מהקורס, אז היתה הזדמנות להכין קצת עוגיות.
וחוצמזה פורים בפתח.....שיהיה מה לחלק במשולחי מנות

המתכון במלוג שנקרא butterflyfoods


עוגיות שוקולד צ'יפס עם קווקר ותפוז

115 גר חמאה רכה
100 גר סוכר
ביצה
100 גר קמח
20 גר שיבולת שועל
חצי כפית אבקת אפיה
קורט מלח
80 גר שוקולד מריר קצוץ
קליפת תפוז מגוררת

להקציף יחד חמאה וסוכר, להוסיף ביצה.
להוסיף קמח, שיבולת שועל, מלח, ואבקת אפיה
להוסיף שוקולד וגרד תפוז.

ליצור נקניק ארוך בתוך ניילון נצמד ולשמור למקפיא לפחות חצי שעה
לחתוך פרוסות של חצי ס"מ בערך ולהניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 10-12 דקות עד שמקבלות קצת צבע, לקרר.

יצאו שתי תבניות של עוגיות ( באזור ה 50 )

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה