יום ראשון, 11 בנובמבר 2012

פתיתים עם קצת דלעת

כמה אהבתי פתיתים!!
את אילו הכדוריים ( קוסקוס ) הכי אהבתי. יש להם מן נעימות כזו בפה.
גם את האילו כמו אורז, והעיגולים ...
אבל הכי את הכדוריים.
אני אפילו לא מנסה למצוא תחליף הולם ללא גלוטן.
יש דברים שעדיף שישארו בזכרון :)


פתיתים עם קצת דלעת

שקית פתיתים
חתיכת דלעת ( לגרד בפומפיה )
בצל
2-3 כפות  גדושות רסק עגבניות
מלח, פלפל
שמן

מחממים קצת שמן בסיר, מוסיפים בצל ומטגנים עד שמתחיל להזהיב.
מוסיפים דלעת , מערבבים כ 2 דקות, מוסיפים פתיתים ורסק עגבניות, מערבבים, מתבלים.
מוסיפים מים שיכסה + טיפה מעל.
מכסים סיר ומנמיכים אש להכי קטן. מבשלים 12-15 דקות. לא לפתוח מכסה כמה דקות.













אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה