יום רביעי, 19 ביוני 2013

ריבועי פיצפוצי אורז עם מרשמלו ושוקולד

לא רק נעה משתלטת על המטבח שלי...


איה אירחה את החבר'ה מהקורס שלה בצבא 
היא רצתה להכין הכל לבד...
היא הכינה עוגת בננות לפי המתכון הזה ( לא נתנה לי אפילו למעוך את הבננות... לבד !! )
וכמה ימים קודם שפגשה בארון דגני הבוקר קופסא שלא נגעו בה כבר של רייס קריספיס, החליטה שתכין מהם ממתק עם מרשמלו ושוקולד
מתכון של מרתה סטיוארט ( המאד פופולארית כאן בבית...)

ריבוע פיצפוצי אורז עם מרשמלו ושוקולד*

לתבנית מרובעת 22 סמ

85 גר חמאה
300 גר מרשמלו
רבע כוס קקאו
6 כוסות פיצפוצי אורז ( לא ממותקים)
60 גר שוקולד מריר

לשמן תבנית
לרפד עם נייר אפיה כולל דפנות
בסיר גדול להמס יחד חמאה , מרשמלו, וקקאו על אש נמוכה ולערבב מדי פעם. בערך 6 דקות עד שהכל נמס
להוריד מהאש, להוסיף פיצפוצי אורז, לערבב היטב ולשפוך לתבנית. להדק. ( התערובת דביקה ומתקשה מהר, להדק עם כוס עם תחתית שטוחה שמרטיבים מעט את התחתית )
להמס שוקולד ולזרזף מעל
לקרר במקרר לכמה שעות, לחתוך לריבועים.


* יכול להיות נטול גלוטן עם פיצפוצים נטולים









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה