יום שישי, 1 בינואר 2016

עוגיות דאבל שוקולד ציפס עם בייגלע

לא מחוגגי סוף/תחילת שנה אזרחית ( כל מה שמצריך להישאר ערה מעבר ל 10:30 צריך להיות חד פעמי ומיוחד באופן יוצא מן הכלל)

אבל.... שתהיה שנה מתוקה מתוקה, עם דברם טובים והפתעות נחמדות.
שיהיה רק טוב!


עוגיות - עם לא מעט הפעות
שילבתי בין כמה מתכונים וזו התוצאה:

עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס עם בייגלע
בסביבות 50 עוגיות בינוניות

100 גר שוקולד מריר מומס
150 גר קמח
30 גר קקאו
כפית סודה
חצ׳י כפית מלח
125 גר חמאה רכה
75 גר סוכר חום בהיר
50 גר סוכר לבן
ביצה
כפית וניל
125 גר שוקולד מריר קצוץ
50 גר שוקולד לבן קצוץ
100 גר בייגלע קצוץ

לחמם תנור ל 170-180

לערבב יחד חמאה עם סוכר לבן וחום
להוסיף ביצה, ווניל
להוסיף שוקולד מומס
להוסיף קמח, קקאו, סודה לשתיה, מלח
בסוף להוסיף שוקולד מריר, לבן ובייגלע. לערבב קצת לתערובת פחות או יותר אחידה.

להניח על תבנית מרודפת בנייר אפיה כדורים בינוניים.
לאפות עד 10-13 דקות עד שהחלק העליון מבירק, הן "די" יציבות למגע אבל עדיין רכות. לתת להן להתקרר בחוץ כמה דקות












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה