יום שישי, 20 במאי 2016

עוגיות שוקולד צ'יפס עם אגוזי לוז

הרשומה על המטבח החדש עשתה שיא של כניסות  לרשומה כלשהיא ביום אחד...
נעה אמרה שכנראה אנשים יותר מתעניינים במטבח מאשר באוכל :)
אני אמרתי שהרי מהמטבח יוצא האוכל, מוזר.

בכל מקרה מטבח חדש זה כיף ( כמו הרבה דברים חדשים אחרים )
מטבח נוח זה בכלל כיף..

מזמן לא שילבתי משהו בעוגיות השוקולד צ'יפס :)  
אז הנה- עם אגוזי לוז.


מתכון מבלוג בשם life tastes like food


עוגיות שוקולד צ'יפס עם אגוזי לוז



113 גר חמאה רכה
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
ביצה
כפית וניל
כוס ורבע קמח
חצי כפית מלח
כוס  שוקולד מריר קצוץ
כוס אגוזי לוז קלופים קלויים וקצוצים גס

להקציף יחד חמאה וסוכר
להוסיף וניל וביצה
להוסיף קמח,  ומלח
להוסיף שוקולד ואגוזים

לקרר חצי שעה במקרר ( אפשר יותר , אם זה קצת קשה שמוציאים מהמקרר, לתת לזה לנוח על השיש רבע שעה )
לחמם תנור ל 170
להוריד עם כפית  ( או כף גלדיה, אם לא שברתם כבר כף שניה כמוני, כי לא היתה סבלנות לחכות את הרבע שעה הנ"ל )...) כדורים על תבנית עם נייר אפיה
לאפות עד שמשחימים ויציבים
לקרר

כ 45-50 עוגיות בינוניות













אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה