יום שלישי, 3 בינואר 2017

עוגיות גבינה מלוחות עם שיבולת שועל

המפעל לעוגיות חוזר לעבוד כאן בהילוך גבוה.
כשאיה ונעה היו בצבא ושלחתי קופסת עוגיות שבועית, איכשהוא זה הספיק לשבוע, ( כיבוד שכלל בנים ) ולמה אני אומרת את זה, כי עכשיו שאני שולחת לאיל, ומסתבר שהכיבוד נשאר בגבולות חלוקה של החדר בלבד, קופסה אחת , זה לא מספיק.
לבחור אין בעיה לסחוב, ולי אין בעיה להכין.. רק שלא יבואו אלי בתלונות אם המכנסיים לא יסגרו עליהם בסוף הקורס :)

וכן, גם עוגיות מלוחות הולך...

העוגיות לא שומרות על הפריכות הרבה זמן, אז או שאוכלים ממש מהר, או שמקפיאים. אחרי הקפאה אפשר לחמם טיפונת בתנור להחזרת הפריכות, 
חשוב לצין שזה שלא שומרות על הפריכות לא גורם לאף אחד לא לאכול אותן :)


עוגיות גבינה מלוחות עם שיבולת שועל

2 גלילים- כ  40-50 עוגיות

גליל פרומעז
רבע כוס פרמזן
75 גר חמאה
חצי כוס ( 75 גר ) קמח
חצי כוס ( 45 גר ) שיבולת שועל ( אני מעדיפה את העבה )
חצי כפית מלח

שומשום לציפוי

לערבב את כל החומרים מלבד השומשום במעבד מזון עד שמתקבל גוש 
להוציא ממעבד המזון ולחלק לשני גושים, לגלגל כל אחד לגליל על גבי ניילון נצמד, לפזר שומשום ולהדק לגליל בעזרת הניילון.
להקפיא לפחות שעה ( אפשר לשמור בהקפאה כחודש )
להוציא מהמקפיא ולתת לגליל להתרכך טיפה
לחמם תנור ל 170. להכין תבניות עם נייר אפיה
לפרוס פרוסות בעובי ס"מ
להניח על התבניות.
לאפות 12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קצת ( אם מתכננים להקפיא חלק, לא להזהיב יותר מדי )








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה