יום ראשון, 12 במרץ 2017

חזה עוף עם חמאת בוטנים

באחד מסופי השבוע שנעה היתה הילדה היחידה בבית ביקשה עוף עם חמאת בוטנים.
אחרי שהכנתי עוד כמה פעמים התברר שגם האחרים אוהבים. 

 שלרגע אף אחד לא יחשוב שהכל ורוד וכמו שאביגיל אומרת " ניצנוצים וחדי קרן".. או משהו בסגנון ... 
תמיד תהינה תלונות על " למה הכנת את זה כשאני לא בבית " זה בעיקר בגזרת המתוקים. אבל לא רק.
אני יכולה להבטיח שאף אחד לא יוצא כאן מקופח ! 

 חדי קרן... נצנצים... פיות.... הכל יופי טופי :)



עוף עם חמאת בוטנים
רבע כוס חמאת בוטנים
רבע כוס רוטב סויה*
2 כפות שמן
2 כפות חומץ תפוחי עץ
2 כפות מים
3 שיני שום
כף גינגר

 8 זוגות חזה עוף חתוך לרצועות ( הכנתי כבר כמה פעמים, וחתכתי די צר, בפעם האחרונה שהכנתי נעה היתה בבית ואמרה שזו באמת עבודה סזיפית ואין בעיה לחתוך יותר גדול, ואז יהיה יותר נוח להפוך... )

לערבב את כל החומרים יחד בקערה גדולה עד שמתקבלת עיסה חלקה. 
להכניס פנימה את רצועות העוף ולערבב שכל החתיצכות מצופות ברוטב.
לחמם קצת שמן במחבת, לטגן כל רצועה כמה דקות על כל צד. להעביר לכלי עם נייר סופג.



* ללא גלוטן- להשתמש בסויה ללא גלוטן












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה